Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi Acun Ilıcalı'yı Can Damarından Vurdu! Acun Ilıcalı Çıldırdı!

Acun Ilıcalı EXXEN girişimiyle kendinden konuşturmaya devam ediyor. EXXEN ekranlarında Şampiyon Ligi maçı yayınlanarak spor keyfini yaşatıyor. Ancak kaçak yayın yapan kişiler maç yayını için oynama yaparak adeta hakaret niteliğinde yayın yaptı. Bu konuda magazin programına taşınarak gösterildi. Yapılan paylaşım hakkında detaylı bilgiler haberimizde paylaşıldı.

Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi Acun Ilıcalı'yı Can Damarından Vurdu! Acun Ilıcalı Çıldırdı!

19 Şubat 2022 Cumartesi 22:38

Acun Ilıcalı, yaptığı girişimlerle Türk halkının en takip edilen ünlüler arasında yer alıyor. Farklı alanlarda girişimler sağlayarak başarılı olan Ilıcalı, yeni haberiyle adeta ortalığı karıştı. Dijital yayın platformunda Şampiyon Ligi yayını yapan kaçak yayın şoku yaşandı. Maç yayınında kaçak yayın yapan kişiler EXXEN logosunu değiştirerek “Şeyma” olarak değiştirdi. Bu durum magazin programına taşındı.

Kaçak Yayın Gündem Oldu!

Beyaz TV üzerinde konuşulan bu durum Söylemezsem Olmaz magazin programı içerisinde konuşuldu. Maç yayını sırasında EXXEN logosu değiştirilerek “ŞEYMA” yapılması programın yorumcuları tarafından konuşuldu.

Program yorumcusu durumla ilgili olarak: ''Şeyma'nın sevgilisi Meedo'ya bak sen'' diyerek bunu sevgilisi yaptığı düşündü.

Buna karşılık olarak Bircan Bali ise 'Onu sevmeyen birileri yapıyor. Kötü niyetli insanların siber saldırısı'' olarak yanıtını verdi. Bunun üzerine ise Seren Serengil ise ''Bunu ya Şeyma yaptırır ya da Acun'u sevmeyen biri'' olarak açıklamasını yaptı.

Yapılan bu durumla ilgili olarak da sosyal medya üzerinde konu hakkında paylaşımlar yapılarak hareket ediliyor. Büyük gündem maddesi olarak da popüler gündem arasında da yer alıyor. Konuyla ilgili olarak Acun Ilıcalı tarafından da açıklama yapılmadı.