Şeyma Subaşı'ndan Yasak Elma Dizisine Cevap Gecikmedi! Şeyma Subaşı Resmen Cıldırdı!

Yayınlanan her bölümüyle gündeme damga vuran Yasak Elma dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine çok konuşuldu. Sosyal medyada da damga vuran dizi, bu kez Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın yıllar önce yaptığı boşanma kutlamasına gönderme yaptı.

Şeyma Subaşı'ndan Yasak Elma Dizisine Cevap Gecikmedi! Şeyma Subaşı Resmen Cıldırdı!

19 Ocak 2022 Çarşamba 19:02

Dizinin son bölümünde Çağatay ve Yıldız’ın boşanmaları olay olurken Çağatay’ın eşini aldattığı Kumru karakteri, kutlama düzenledi. Kumru’nun kendi yüzüğünü göstererek ‘’Boşandılar’’ yazması, sosyal medyanın gündemine bir anda oturdu. Acun Ilıcalı’nın eski sevgili Şeyma Subaşı’nın da geçtiğimiz senelerde aynısını yapması, dizide Subaşı’ya gönderme olduğunu ortaya çıkardı.

Yeni Sezona Kumru’nun Zaferi Damga Vurdu!

FOX TV ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Yasak Elma, yine entrika sahneleriyle izleyicilerinden tam not aldı. Yeni sezonda kadroya giren Kumru karakteri, işleri daha karmaşık bir hale sokarken Yıldız’la Çağatay’ın boşanması, Kumru’nun zaferi olarak lanse edildi.

Atılan Boşandılar Notu Sosyal Medyada Olay Oldu!

Dün akşam yayınlanan bölümde Kumru’nun yüzüğünü göstererek sosyal medyaya ‘’Boşandılar’’ notunu düşmesi, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu hadise, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşıma benzetildi. Sosyal medyada da çok konuşulan olay, magazin gündeminin bir numarası haline geldi. Yasak Elma dizisindeki göndermeden sonra gözler ünlü İnstagram fenomeni Seyma Subaşı’ya çevrildi.