Şeyma Subaşı'na Atılan İftira Herkesi Kahretti! Avukatı Belgeli Olarak Paylaştı!

Şeyma Subaşı'nın avukatı Emek Emre'den gelen açıklama ile birlikte fenomenin uyuşturucu testi paylaşıldı. Sosyal medyada Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı dahi iddia edilmişti. Bu gelişmeden sonra çeşitli detaylara yer verildi.

Şeyma Subaşı'na Atılan İftira Herkesi Kahretti! Avukatı Belgeli Olarak Paylaştı!

20 Eylül 2022 Salı 10:52

Şeyma Subaşı'ndan gelen haberle birlikte herkes şok oldu. Sosyal medyaya servis edilen görüntülerde Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti. Kısa süre içerisinde büyük etki yaratan bu video, pek çok kişi tarafından izlendi. Öte yandan ünlü ismin avukatından gelen açıklama ise büyük ses getirdi.

Uyuşturucu Testi Yapıldı

Avukat Emek Emre, Şeyma Subaşı'nın yaptırmış olduğu uyuşturucu testini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Testte uyuşturucu testinin negatif çıktığı gösteriliyordu. Belgeli bir şekilde kanıtlanmakta olan bu gelişme ile birlikte, fenomen isme iftira atıldığı düşünülüyor.

Avukat Açıklama Yaptı

Şeyma Subaşı'nın avukatı Emek Emre'den gelen açıklamada , “Ülkemizin her vatandaşına yönelik olduğu üzere, müvekkilin de özel hayatına ilişkin görüntülerin müvekkilin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri yaymak/ifşa etmek de ayrıca suç teşkil etmektedir. Müvekkilin özel hayatına yönelik suç teşkil edebilecek fiilleri gerçekleştirenler hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için cumhuriyet savcılığına müracaat edileceği ve müvekkilin bu süreçte uğradığı maddi/manevi zararların tazminine yönelik tazminat davaları açılacaktır”  ifadesine yer verildi.