Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin'in Arasında Neler Geçti! İkili Tüm Buzları Eritti!

Eski sevgilileri yüzünden araları açılan Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin sonunda barıştı. Sevgililerinden ayrılan eski dostlar tatilde samimi bir şekilde kameralara yansıdı. İşte haberin tüm detayları...

Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin'in Arasında Neler Geçti! İkili Tüm Buzları Eritti!

4 Haziran 2022 Cumartesi 21:46

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve Şeyma Subaşı eski sevgili yüzünden tartışma yaşadı. Bu tartışma ile İkilinin arası açıldı. Alınan bilgiye göre Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin barıştı. Subaşı'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi ile Şahin'in eski sevgilisi Marcus Aral'ın tartışma yaşaması ile iki arkadaş da konuşmama kararı aldı.

Subaşı ve Şahin Birlikte Tatile Bile Çıktı

Şevval Şahin ve Şeyma Subaşı tekrardan barıştı. İkilinin kavga etme nedeni ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Şahin'in, Marcus Aral'dan ayrıldıktan sonra Alsaloussi ile buluştuğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun ile birlikte bu buluşma Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin'in arasını açtı. Ancak Subaşı ile Şahin uzun bir aranın ardından barıştı. Alınan bilgiye göre ikili birlikte tatile bile çıktı. Subaşı denizin tadını çıkarırken kameralara yansıdı. Arkadaşı Şevval Şahin ise güneşin keyfini çıkarırken objektiflere yakalandı. Bunun ardından Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin'in barıştığı bir defa daha tescillendi. Şahin'in, plajda sık sık telefonu ile ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı.