Şeyma Subaşı Kızı İçin Kuralları Hiçe Saydı! Acun Ilıcalı Sinir Krizi Geçirdi!

Şeyma Subaşı'dan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Kızı Melisa Ilıcalı için kuralları hiçe saydı ve yetkililerle anlaşma sağladı. Girdiği mekanda yaş sınırı olmasına rağmen kurallar ne yazık ki uygulanmadı. Sosyal medya ise bu gelişmeye tepki gösterdi. Peki ya Şeyma Subaşı, kızı Melisa Ilıcalı'yı nereye götürdü?

Şeyma Subaşı Kızı İçin Kuralları Hiçe Saydı! Acun Ilıcalı Sinir Krizi Geçirdi!

13 Mayıs 2022 Cuma 21:38

Şeyma Subaşı, yaş sınırı olan bir yere kızı Melisa Ilıcalı ile girince tepki çekti. Ünlü ismin bu hareketiyle birlikte yetkililerle anlaştığı belirtiliyor. Söz konusu gelişme sonrasında sosyal medya adeta kaynadı. Çünkü kendisine ayrıcalık tanınması sosyal medya kullanıcılarını sinirlendirdi. Peki ya Şeyma Subaşı, kızı ile nereye gitti?

Contemporary İstanbul'u Gezdiler!

Contemporary İstanbul'un yaş sınırı 13'tü. Dolayısıyla Melisa Ilıcalı'nın buraya girememesi gerekiyordu. Kendisi 9 yaşında olmasına rağmen annesinin ısrarları neticesinde yetkililer ikna edildi ve bir şekilde içeri girilmesi sağlandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından neler yaşanacağı merak konusu haline geldi.

Şeyma Subaşı Tepki Çekti!

Tatilden döndükten sonra İstanbul'a gelen Şeyma Subaşı, kızı için yaptıkları sonrasında hem yetkililerin tepki görmesine neden oldu hem de bizzat kendisi tepki çekti. Şimdi ise bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor paylaşmayı sürdüreceğiz. Şeyma Subaşı'dan karşı açıklama gelir mi yakın zamanda belli olacaktır. Sosyal medyanın başarılı ismi ve fenomen olan Subaşı, yaptığı paylaşımlarla tekrardan gündemi belirleyebilir.