Şeyma Subaşı Dudak Dudağa Görüntülendi! Ünlü İsim Öpüştüğü Anları Paylaştı!

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından öpüşürken paylaştığı anlar çok konuşuldu. Peki ya teknedeki öpüşme görüntülerinde ünlü isim kiminle yakınlaştı? Meedo ile barıştığı iddia ediliyordu ancak kameradaki o olmayabilir. İşte bir anda herkesin sormaya başladığı o görüntülerdeki isim...

Şeyma Subaşı Dudak Dudağa Görüntülendi! Ünlü İsim Öpüştüğü Anları Paylaştı!

24 Temmuz 2022 Pazar 19:20

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı eski sevgilisi Meedo ile barıştığı iddia ediliyordu. Bir süredir gündemde bu konu konuşulurken şaşırtıcı gelişmeler meydana geldi. Pek çok kişi bu olanlara şaşırdı. Şeyma Subaşı'nın öpüştüğü kişi kimdi? Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı hikayede herkesi şaşırtmayı başardı.

Videoda Kiminle Öpüştü?

Pek çok kişi Şeyma Subaşı'nın Meedo ile öpüştüğünü düşündü. Ancak ekranda belli olmayan kişinin Meedo olmadığını söyleyenler de vardı. Dolayısıyla herkes çok şaşırdı. Öte yandan kendisinden gelen hamle ile böyle bir videonun paylaşılmış olması büyük ses getirdi. Şimdi ise neler yaşanacağı düşünülüyor.

Şeyma Subaşı Sessizliğini Koruyor

Videoya ilişkin kendisine çok fazla soru geldi. Ancak ünlü isim sessizliğini korumaya devam ediyor. Bu noktada ne zaman bir şeyler söyleyecek yakında öğreneceğiz. Şimdilik susmayı sürdüreceği ve kasıtlı olarak soruları yanıtsız bırakacağı ifade edilmekte. Ünlü isim, bir anda sosyal medyanın gündemlerinden biri haline geldi.