Şeyma Subaşı Bu Sefer Ebru Gündeş'le Karşı Karşıya Geldi! Şeyma Subaşı Ebru Gündeş'in Eski Sevgilisiyle mi Birlikte?

Şeyma Subaşı ve Ebru Gündeş ile ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor. İkilinin de aynı kişiye aşık olduğu iddia edildi. Yaşanan bu olaylar gözler önüne serilirken Seren Serengil'den şok ifadeler geldi. Peki Söylemezsem Olmaz programında neler konuşuldu?

Şeyma Subaşı Bu Sefer Ebru Gündeş'le Karşı Karşıya Geldi! Şeyma Subaşı Ebru Gündeş'in Eski Sevgilisiyle mi Birlikte?

26 Mart 2022 Cumartesi 18:40

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi için olay yorumlarda bulunuldu. Çeşitli iddialar doğrultusunda ilişki yaşadığı isim merak edildi. Söylemezsem Olmaz programında Serengil'in söyledikleri gündem oldu. Arto'ya öyle şeyler söyledi ki bir anda magazin gündemi çalkalandı. Şeyma Subaşı ve Ebru Gündeş aynı isme mi aşık oldular?

Şeyma Subaşı Kiminle Birlikte

Şeyma Subaşı'nın iddialara göre Iraklı Rassan Khoshnaw ile birliktelik yaşadığı iddia edildi. Hal böyle olunca Ebru Gündeş'in de önceden bir ay boyunca aşk yaşadıkları iddiası ortaya atıldı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrasında gerçeklerin ne olduğu merak edildi.

Seren Serengil Açıkladı!

Serengil, yaptığı açıklamada ''Emin bir yerden duydum. Bu Iraklı çocuk bir ay Ebru ile aşk yaşamış çocuk sonra uzamış. Şeyma ile berabermiş. Ona ağır kaldı. Ebru tip olarak da ağır olmaz. Bununla görüşüyormuş. Şeyma her ay 60 bin TL nafaka alıyormuş bu arada'' ifadesine yer verdi. Ayrıca Ebru Gündeş ve Şeyma Subaşı'dan gündeme dair çeşitli yorumlar gelecek mi hep birlikte göreceğiz. Dikkat çeken bu olaylar gözler önüne serildi.