Şeyma Subaşı Bu Paylaşımıyla Hem Abarttı Hem de Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı!

Şeyma Subaşı'nın yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Fotoğrafının altına düştüğü not ile adeta felsefe yeteneğini konuşturdu. Fakat o pozu nasıl verdiği hala anlaşılamadı. Sosyal medya takipçileri bu poza karşılık tepkisini belli etti. Yine olay bir paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı.

Şeyma Subaşı Bu Paylaşımıyla Hem Abarttı Hem de Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı!

4 Mart 2022 Cuma 16:49

Şeyma Subaşı, 3 milyonu aşkın takipçisiyle gündeme geliyor. Kimi zaman yaptığı paylaşım ve söylediği sözlerle de hakkında haberler yapılmasını sağlıyor. Şimdi ise hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Çünkü gerçekten de şaşırtıcı şekilde zor bir harekette bulundu.

Köprü Hareketiyle Poz Verdi!

Şu sıralar Mohammed Alsaloussi ile ilişkisiyle adından söz ettiren Şeyma Subaşı, verdiği köprü hareketi fotoğrafıyla da şaşırtıyor. Kendisi hakkında gelen yorumların çoğu hareketle ilgiliydi. Fotoğrafına adeta beğeni yağmuru yağdı. Zor bir hareket olması nedeniyle herkes şaşkınlığını ifade etti.

Fotoğrafa Not Düştü!

Öte yandan Şeyma Subaşı'nın fotoğrafına düştüğü not da şaşırtıcıydı. Verdiği poz ile felsefeyi bir araya getiren ünlü isim, paylaşımıyla takipçilerini düşündürdü. Yazmış olduğu "Hikayeni nasıl değiştirirsin? Farklı bir bakış açısından bakarak..." ise sosyal medyanın dilinden düşmedi. Gelmiş olduğu konum gözler önüne serildiğinde, ünlü ismin dünyayı gezen ve kendi ayakları üstünde duran bir kadın olduğu gerçeğini görüyoruz.