Şeyma Subaşı Ayrılık Sonrası Üstsüz Paylaşımlar Yapmaya Başladı! Acun Ilıcalı Çileden Çıktı!

Şeyma Subaşı'ndan gelen üstsüz paylaşım haberi dikkat çekiyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği ünlü isim, bu sefer hiç beklenmedik bir hamleye imza attı. İşte sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı'nın pozuna dair detaylar...

Şeyma Subaşı Ayrılık Sonrası Üstsüz Paylaşımlar Yapmaya Başladı! Acun Ilıcalı Çileden Çıktı!

11 Mart 2022 Cuma 14:50

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen ve milyonlarca takipçiye sahip olacak ünlü isim, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisi ise şaşırtmıştı. Daha önce ayrılan ve tekrar birlikte olma kararı alan ikili, şu sıralar aralarından su sızmayacak şekilde gündeme geliyor. İlişkileriyle ilgili güzel gelişmeler yaşanmakta. Ancak hesabından yaptığı üstsüz paylaşımı kısa süre içerisinde bomba etkisi yarattı.

Üstsüz Fotoğrafını Paylaştı!

Şeyma Subaşı, üstsüz şekilde çekildiği fotoğrafını paylaştı. Hal böyle olunca takipçilerinden tepki dolu yorumlar geldi. Hikayesinde yaptığı bu paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırması ise dikkat çekti. Haliyle bunu neden yaptığı merak ediliyor.

İstanbul'da Tatilde!

İstanbul'a tatile geldiği belirtilen Şeyma Subaşı, kaldığı otelin havuzunda üstünü çıkararak poz verdi. Milyonlarca takipçiye hitap eden ünlü ismin bu hamlesi ise kısa süre içerisinde magazin gündemine oturdu.