Şeyma Subaşı Alay Konusu Haline Geldi! Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan Bu Yüzden mi Ayrıldı

Şeyma Subaşı, dikkatleri üzerine çekti. Mikseri çalıştıramayınca olanlar oldu. Kızının yardımı ile mikseri nasıl çalıştıracağını öğrendi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu haberin hemen ardından yaşananları sizlerle paylaşıyoruz. İşte Şeyma Subaşı'nın gündemden düşmediği o anlar...

Şeyma Subaşı Alay Konusu Haline Geldi! Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan Bu Yüzden mi Ayrıldı

31 Mayıs 2022 Salı 19:07

Şeyma Subaşı, kamera karşısına geçti ve kızı Melisa ile video çekti. Çektiği videoda anne kız mikseri çalıştırdı ve bazı malzemeleri çırpmak istedi. Ancak bir türlü başaramadılar. Özellikle de Şeyma Subaşı'nın başarısız olması şaşırttı. Tüm bu gelişmeler ışığında neler yaşandığı merak edildi. Sosyal medya bu kısa videoyu konuştu. Subaşı, bunu bile başaramadığını kendi kendine itiraf etti. Takipçileri ise dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Mikseri Çalıştıramayınca Tepki Gördü!

Öte yandan Şeyma Subaşı'nın mikseri çalıştıramaması ve sonrasında gördüğü tepki dikkat çekti. Pek çok kişinin dikkatini çeken bu durum karşısında nasıl bir gelişme yaşanacağı merakla takip ediliyor. Son zamanlarda gündem olan ünlü isim, bu sefer mutfaktaydı.

Sorunu Kızı Çözdü!

Öte yandan yaşanan bu gelişmeden sonra Melisa'nın mikserin neden çalışmadığını anlaması dikkat çekti. Sosyal medyada pek çok kişi, kızının Şeyma Subaşı'ndan daha becerikli olduğunu yazdı. Dikkat çeken bu olaydan sonra milyonlarca kişi bu videoyu seyretti.