Şevval Sam Yasak Elma'dan Ayrılacak mı Denirken Netflix'te Gözüktü!

Şevval Yasam Yasak Elma'dan ayrılacak mı diye sorulurken Netflix'teki yapımda yer alması şaşırttı. Ünlü isim, dizi ile ilgili nasıl bir karar aldı? Ünlü oyuncunun yeni filmi hakkında çeşitli ifadeler paylaşıldı. İşte filme dair detaylar ve oyuncu kadrosu haberimizde...

Şevval Sam Yasak Elma'dan Ayrılacak mı Denirken Netflix'te Gözüktü!

25 Temmuz 2022 Pazartesi 20:37

Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin sezon finalinde diziden ayrılacakmış gibi bir imaj verdi. Ender karakteri ekranlara veda edecek mi yakın zamanda öğreneceğiz. Şu an için netlik sağlanmış değil. Öte yandan pek çok kişi, ünlü ismin hangi yapımda rol alacağını merak ediyordu. Nitekim kendisi Netflix yapımında gözüktü. İşte güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Şevval Sam'ın Yeni Filmi!

Şevval Sam, Netflix yapımı Gönül filminde rol aldı. Filmin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki oyuncuya dair bilinmeyenler de ortaya çıktı. Şevval Sam'ın yer aldığı filmde başka kimler oynuyor?

Gönül Filminde Kimler Oynuyor?

Gönül filmi oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü ile Erkan Kolçak Köstendil de bulunmakta. Bu iki isim başrol oynuyor. Dolayısıyla filme dair bilinmeyenleri paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım beklentileri karşılayacak bir yapım mı olacak? Şevval Sam'ın dizisi hakkında net bir açıklama yapılmazken böyle bir filmde oynaması heyecan yarattı.