Şevket Çoruh'tan Çakallarla Dans Paylaşımı! Arka Sokaklar'ı Bırakacağını mı Açıkladı?

Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh için öne sürülen ayrılık iddiaları büyük ses getirdi. Ünlü oyuncu Çakallarla Dans paylaşımı yapınca hayranları heyecanlandı. Kanal D'deki dizide artık oynamayacak mı? İşte ünlü isimden gelen açıklama ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Şevket Çoruh'tan Çakallarla Dans Paylaşımı! Arka Sokaklar'ı Bırakacağını mı Açıkladı?

24 Temmuz 2022 Pazar 15:41

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Şevket Çoruh, uzun yıllardır burada başrol oynuyor. Kendisinin yeni sezonda olup olmayacağı ise merak edildi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına değineceğiz. Özellikle de oyuncunun yaptığı film paylaşımı sonrasında gelen yorumlar gözler önüne serildi. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Oyuncudan Şok Paylaşım!

Şevket Çoruh, yaptığı Çakallarla Dans paylaşımı ile binlerce beğeniyi kaptı. Film serisinin büyük ilgi gördüğü belirtiliyor. Haliyle filmin yenisi ise şu an için çekilmekte. Birkaç ay içerisinde çekimlerin tamamlanması ve vizyona girmesi muhtemel gözüküyor. Bakalım beklentileri karşılayacak bir yapım mı olacak hep birlikte göreceğiz.

Arka Sokaklar'dan Ayrılacak mı?

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Şevket Çoruh'un başrolde oynadığı dizide böylesine önemli bir ayrılık olur mu merak ediliyor. Yakın zamanda güncel gelişmeler belli olacaktır. Ancak oyuncunun ayrılması gibi bir durum şu an için söz konusu değil.