Sevilen Başarılı Oyuncu Ufuk Bayraktar Tekrar Ekranlara Geri Dönüyor!

Ufuk Bayraktar'ın başrolde oynayacağı Dayı filmi için hazırlıklar tamamlandı. Dayı: Bir Adamın Hikayesi ne zaman yayınlanacak? Pek çok kişi gelişmeleri yakından merak ediyor. Ufuk Bayraktar, uzun zaman sonra ekranlara dönüş müjdesi verdi. İşte filme dair detaylar...

Sevilen Başarılı Oyuncu Ufuk Bayraktar Tekrar Ekranlara Geri Dönüyor!

11 Mayıs 2022 Çarşamba 20:31

Ufuk Bayraktar, bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Ünlü oyuncuyu Vatanım Sensin'den sonra göremedik. Dolayısıyla hakkında merak edilenler daha da çoğaldı. Şu sıralar ünlü ismin yeni bir projede yer alacağı söyleniyor. Oyuncu, hangi filmde oynayacak? Yakında filmiyle ilgili bilgi vereceğiz. Filmin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu da belli oluyor.

Filmde Kimler Oynayacak?

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminde Ufuk Bayraktar’ın yanı sıra Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket ve Turgut Tunçalp de yerini aldı. Filmde Ezel dizisinden doğan Dayı karakterinin gençliğine odaklanılacak. Dolayısıyla filmdeki bu hikaye milyonlar tarafından merak ediliyordu. Şu sıralar filmin yayın tarihine oldukça az bir süre kaldığından herkes beklemeye başladı.

Nerede Yayınlanacak?

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi, internet üzerinde yayınlanacak. Dijital platformda gösterime gireceği belirtiliyor. Amazon Prime Video üzerinden izleme şansına erişebileceksiniz. 13 Mayıs'ta gösterime gireceğini belirtelim. Bakalım gerçekten de beklentileri karşılayabilecek mi?