Serenay Sarıkaya'nın Dansı Gündem Oldu! Sevgilisine Kalça Dansı Yapmadan Duramadı!

Serenay Sarıkaya'nın kalça dansı şok etkisi yarattı. Sevgilisi için yaptığı dans büyük ses getirdi. Peki ya ünlü oyuncu kiminle aşk yaşıyor? Film yönetmeni ile birlikte olduğu biliniyor. İşte 30. yaş gününde yaptıklarıyla gündem olan Sarıkaya ile ilgili bilinmeyenler haberimizde...

Serenay Sarıkaya'nın Dansı Gündem Oldu! Sevgilisine Kalça Dansı Yapmadan Duramadı!

6 Temmuz 2022 Çarşamba 18:59

Serenay Sarıkaya, 30. yaş gününü sevgilisi ile birlikte kutladı. İkili oldukça eğlenceli zamanlar geçirdi. Sonrasında ise yaptığı dans ile şok etkisi yarattı. Serenay Sarıkaya'nın kalça dansı sosyal medyada gündem oldu. Hayranları ise bu videonun altına yorum yapmaktan çekinmedi. Kimisi dansı çok beğenirken kimisi uygun bulmadığını dile getirdi.

Kalça Dansı Tepki Çekti!

Serenay Sarıkaya'nın kalça dansı dikkat çekti. Ünlü ismin tepkilerle karşılaştığı belirtiliyor. Umut Evirgen ile aşk yaşamakta olan Sarıkaya, zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden birlikte çekildiği fotoğrafları da paylaşıyor.

Film Yönetmeni ile Aşk Yaşamakta

Film yönetmeni Umut Evirgen ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile olan ilişkisinden sonra ilk defa bir başkasıyla görüntülendi. Ünlü ismin bir süredir aşk hayatını gizli yaşadığı biliniyordu. Şimdi ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla ilişkisi olduğunu saklamıyor. İkili arasındaki enerji de büyük dikkat çekmekte.