Serenay Sarıkaya'dan Kimse Bunu Beklemedi! Doğal Olarak İzleyiciler Haklı Çıktı!

Serenay Sarıkaya, Ayçiçek yağı videosu ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde TikTok platformunda yayınlanan ve Seranay Sarıkaya’nın yüzü olan video herkesi şoka uğrattı. Videonun montaj olduğu ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Serenay Sarıkaya'dan Kimse Bunu Beklemedi! Doğal Olarak İzleyiciler Haklı Çıktı!

10 Mart 2022 Perşembe 14:43

Son zamanlarda artan yağ fiyatlarının ardından sosyal medyada yayınlanan video herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde fiyatların yükselmesi ile birlikte vatandaşlar, yağ fiyatlarının da arttığını öğrendi. Bunun ardından yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montaj olduğu video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Videonun Montaj Olduğu Ortaya Çıktı

Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yüzünün montaj olduğu video görenleri şoka uğrattı. Sarıkaya hayranları bu videonun ilk etapta gerçek olduğunu düşündü. Bunun ardından ünlü oyuncunun videosu sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Ayrıca genç bir kadında Sarıkaya’nın yüzü montajlanması herkesi şaşırttı. Ses olarak da ses olarak da Melis Sezen’in sesi tercih edilmiş. Ünlü oyuncu Melis Sezen’in ödül töreninde Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an’ sözleri videoya ilistirildi.

Serenay Sarıkaya’nın Videosu Ciddiye Alındı

Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun videosunu birçok kişi tarafından ciddiye alındı. Bunun ardından Sarıkaya’nın takipçileri sosyal medyada kendisini eleştirdi. Trendler arasında giren video sonrası birçok sosyal medya kullanıcıları bu reklamın Serenay Sarıkaya ya yakışmadığını söyledi. Ardından videonun montaj olduğu ortaya çıktı.