Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel Milyonluk Takı ve Elbise Savaşı Başladı!

Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel arasında yaşanan rekabet dikkat çekti. İki ünlü isim elbise ve takılarıyla adeta birbiri ile yarıştı. Milyonlarca TL değerindeki elbiselerle adlarından söz ettirdiler. Öyle ki ödül töreni onlar için çok daha gösterişli hale geldi. İşte yaşanan gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel Milyonluk Takı ve Elbise Savaşı Başladı!

2 Haziran 2022 Perşembe 15:16

Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel'in bir araya geldiği ödül töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. Öyle ki artık gündemde yer alan çeşitli detaylara da değineceğiz. Ünlü isimler, zamanında çeşitli magazinsel olaylardan ötürü gündeme gelmişti. Kerem Bürsin ile geçmişi olan iki isim de dikkatleri üzerine çekti. Törende ikisi de birbirinden şık giyinmişti. Kombinlerinin yanı sıra takılarının pahalılığı da dikkat çekti.

Milyonluk Kombinler Yaptılar!

Milyon TL değerindeki kombinlerle sahneye gelen Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü markalara ait elbiseler giydikleri görüldü. Herkesin dikkati bu elbiselerdeydi.

Güzelliklerini Yarıştırdılar

Öte yandan iki güzel isim adeta birbiriyle yarıştı. Elbette aralarında tam anlamıyla bir rekabet yoktu fakat uzun zaman sonra aynı ortamda barınmaları bu rekabeti kendiliğinden doğurdu. Şimdi ise hangisinin kombini daha çok yakışmış sosyal medyada kullanıcılar bunu değerlendiriyor.