Serenay Sarıkaya O İsme Tazminat Davası Açtı

Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya kendisi ile alakalı ortaya atılan bir iddiadan ötürü tazminat davası açtı. Serenay Sarıkaya kendisi ile alakalı ‘evli bir kulüp başkanı ile aşk yaşıyor’ iddiasına ilişkin tazminat davasını açarak kazandı. Serenay Sarıkaya’nın avukatı ise birtakım açıklamalar yaptı. İşte haberin tüm detayları...

Serenay Sarıkaya O İsme Tazminat Davası Açtı

15 Kasım 2021 Pazartesi 21:49

Alınan bilgiler neticesinde Serenay Sarıkaya mahkemede hakkında yapılan iddiaları ortaya döktü. ‘Evli bir kulüp başkanı ile aşk yaşıyor’ iddiasına ilişkin tazminat davası açan Serenay Sarıkaya bu davayı kazandı. Bu iddiayı köşesine taşıyan gazeteciye tazminat davası açan Serenay Sarıkaya'nın davayı kazandığı da ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya, hakkında ortaya atılan bu iddiaları kabul etmediğini de dile getirdi. Bunun ardından bu iddiaları ortaya atan gazetecinin avukatı takipsizlik kararı dışında davanın reddini talep etti.

Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya, hakkını hukuk nezdinde aradı!

Hakkında yapılan iddiaların ardından İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesine başvuruda bulunan yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya, iddialara hukuk nezdinde cevap verdi. ‘Evli bir kulüp başkanı ile aşk yaşıyor’ iddialarına ortaya atan köşe yazarına tazminat davası açan Serenay Sarıkaya 50 bin TL'lik davayı kazandı. Yetenekli oyuncu mahkemeye dilekçe sunarak itibarının ve kişiliğinin zedelendiğini dile getirdi. Bunun dışında psikolojik olarak travma yaşadığını söyleyen Serenay Sarıkaya, hakkında bu iddiaları ortaya atan kişiye 50 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Tazminat davasında tarafların avukatları karşı karşıya geldi

Alınan bilgiler neticesinde karar duruşmasına tarafları avukatları temsil etti. Duruşmada Serenay Sarıkaya'nın avukatı söz alarak müvekkilinin kişilik haklarına ağır saldırı yapıldığını belirtti. Davanın kabul edilmesini talep eden Serenay Sarıkaya'nın avukatı kişisel haklara saldırı olduğunu söyledi. Bu iddiaları ortaya atan gazetecinin avukatı ise Serenay Sarıkaya'nın ünlü bir şahsiyet olduğunu belirtti. Ardından birtakım iddialara katlanmak zorunda olduklarını yapılan haberin basın kanuna uygun olduğunu söyleyerek savcılığın takipsizlik kararı verdiğini aktardı. Ardından ise sözlerine devam eden gazetecinin avukatı davanın reddini talep etti. Ayrıca davanın sonucu da merakla beklenirken, dava hakkında alınacak kararda merak söz konusu oldu.