Serenay Sarıkaya Bin Pişman Oldu! Serenay Sarıkaya, Bergen Filminde Oynamadığına Pişman!

Serenay Sarıkaya, Bergen filminin başrolünde oynayacaktı. Ancak çeşitli aksaklıklar sonucu projeden ayrılmak durumunda kaldı. Şimdi ise pişman olup olmadığı merak ediliyor. Çünkü Bergen filmi çok beğenildi ve gündemde büyük yer kapladı. Oyuncu, Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı karakter hakkında da konuştu...

Serenay Sarıkaya Bin Pişman Oldu! Serenay Sarıkaya, Bergen Filminde Oynamadığına Pişman!

8 Mart 2022 Salı 20:06

Bergen filminin başrolünde Serenay Sarıkaya'nın oynaması bekleniyordu. Başarılı oyuncu diziler arası yoğunluktan ötürü projeden ayrılmak zorunda kaldı. Onun yerine gelen isim Farah Zeynep Abdullah oldu. Öncesinde Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini canlandıran güzel oyuncu, Bergen filmi ile tüm beğenileri kaptı. Canlandırdığı karakteri en iyi şekilde yansıtmayı başardı.

Serenay Sarıkaya Pişman mı?

Öte yandan Serenay Sarıkaya'nın projeden ayrılmak zorunda kalmasından sonra pişman olup olmadığı soruldu. Pek çok kişinin cevabını merak ettiği soru hakkında ise açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına ilgi ile yaklaşan başarılı oyuncu, yaptığı açıklamada dikkat çeken sözlere yer verdi.

Arkadaşlarını Tebrik Etti!

Ekip arkadaşlarını tebrik eden Serenay Sarıkaya, "Birlikte yol aldığımız ekibin çok özenle büyük bir gayretle çalıştığını biliyorum ve filmi merak ediyorum. Yolları açık olsun. Eminim harika bir iş çıkarmışlardır." sözlerine yer verdi. Güzel oyuncunun pişmanlık duymadığı iletildi. Bu tarz projelerin kısmet olduğunu da söyledi.