Serdar Ortaç'tan Hayranlarını Hüzne Boğan Haber Yayıldı!

Serdar Ortaç'ı bu halde görenler gözlerine inanamadı. Peki ünlü isim altına mı kaçırdı? Pantolonundaki ıslaklıkla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Gerçekler kısa süre sonra ortaya çıktı. Yorgunluktan yürümekte güçlük çeken Ortaç, önemli açıklamalara yer verdi. Pop'un kralı tartışmasına kendisi de katıldı.

Serdar Ortaç'tan Hayranlarını Hüzne Boğan Haber Yayıldı!

27 Mart 2022 Pazar 18:33

Geçtiğimiz gün Etiler'de sahne alan Serdar Ortaç, oldukça yoğun bir gece geçirdi. Tüm gece ayakta olan ve söylediği parçalarla adından söz ettire ünlü sanatçı, önemli bir detayla gün deme geldi. Yürümekte güçlük çekerken arkadaşları tarafından kolundan tutulan ünlü isim, pantolonundaki ıslaklık nedeniyle haberlere manşet oldu. Peki pantolonu neden ıslaktı?

Serdar Ortaç Altına mı Kaçırdı?

Serdar Ortaç'ın altına kaçırdığı iddia ediliyor. Neden ise tam da o bölgede daire şeklinde ıslaklığın olması. Bir şeyin dökülmesinden ziyade altına kaçırdığı bariz bir şekilde belli olmakta. Gece ortaya çıkan bu durum ilk başta fark edilmese de kameralara yansıdı. Ünlü isim konuyla ilgili bir açıklama yapmadı ancak neden altına yaptığı kısa süre sonra fark edildi. O gece yoğun sıvı tüketimi nedeniyle altına kaçırmış olabileceğinden söz edildi.

Pop'un Kralı Olduğunu Söyledi!

Öte yandan Serdar Ortaç, açıklamasında Pop'un kralı olduğunu belirtti. Ünlü isim, “Popun kralı benim. Kraliçesi de Hande var Demet var, Gülşen var kraliçe dolu. Hatta Ajda Pekkan var ama popun kralı benim. Tarkan’da kral, o da kral.” ifadelerine yer verdi.