Serdar Ortaç Servetini Kaybetti İddialarına Jet Gibi Cevap Geldi! İşte Yeni Gelir Kapısı!

Şarkıları ve özel hayatı ile ilgili sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, maddi olarak zor günler yaşadığını söylemişti. Bunun ardından ünlü isim yine ekonomik olarak gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin tüm detayları...

Serdar Ortaç Servetini Kaybetti İddialarına Jet Gibi Cevap Geldi! İşte Yeni Gelir Kapısı!

5 Haziran 2022 Pazar 15:27

Bir dönemin efsane isimlerinden olan Serdar Ortaç, magazin gündemine bomba gibi düştü. Alınan bilgiye göre ünlü isim son günlerde ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söylemişti. Bunun ile birlikte kumar borçları ve son evliliğinden sonra ödediği nafakadan dolayı ekonomik olarak zor günler geçirdiğini itiraf etti. Bunun üzerine Alınan bilgiye göre Serdar Ortaç kendine yeni bir gelir kapısı buldu.

Ayrıca kişiye özel video çekme işine Serdar Ortaç da dahil oldu. Alınan bilgiye göre kişiye özel çektiği videolarla ayda 120 bin TL aylık gelir elde etmeye başlayan ünlü isim adeta ekonomik olarak zor günleri geride bıraktı. Bunun dışında asıl amacının para kazanmak olmadığına vurgu yapan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, insanları mutlu etmekten dolayı kendisinin de mutlu olduğunu söyledi. Yaklaşık bir yıldır bir sosyal medya platformu ile anlaşarak videolar çektiğini belirtti.

Açıklamalarına devam eden Serdar Ortaç, ayda ortalama yüz video çektiğini de söyledi. Bunun dışında videoları para kazanmak için çekmediğini söyledi. Sevenlerini mutlu etmek için de böyle bir işe giriştiğinin altını çizdi.