Seni Kalbime Sakladım Dizi Oyuncusu Kıyafetlerini Çıkarmadan Direk Denize Atladı!

Sevda Erginci'den gelen hamle şaşırttı. Güzel oyuncuyu denizde görenler ilk başta anlam veremedi. Peki ya ünlü isim bu pozları neden verdi? Güzelliği ile dikkat çeken başarılı isimle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. İşte sosyal medyanın konuştuğu oyuncudan sürpriz haber...

Seni Kalbime Sakladım Dizi Oyuncusu Kıyafetlerini Çıkarmadan Direk Denize Atladı!

7 Temmuz 2022 Perşembe 16:51

Sevda Erginci, şu sıralar başrol oynadığı dizi ile adından söz ettirmekte. Ünlü isim, öyle bir hamle yaptı ki duyanlar şaşırdı ve kendisini merak etti. Plajda denize giren oyuncu, verdiği poz ile şaşırtıyor. İşte ünlü isimden gelen son hamle ve dahası haberimizde yerini alacak.

Dergiye Kapak Oldu!

BeStyle Magazine dergisine kapak olan güzel oyuncu, verdiği pozlarla hayranlarının beğenisini kazandı. Güzelliği ve çekici fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü isimle ilgili ifade edilen detaylar büyük ses getirdi. Dergide kapak olması sonrasında çekimler hakkında bilgi edinmek isteyenler derginin son sayısını satın aldı.

Seni Kalbime Sakladım'da Oynuyor!

Öte yandan zengin kadın ve fakir erkeğin konusunun işlendiği Seni Kalbime Sakladım dizisinde başrol oynuyor. Kendisi bu dizide performans sergilerken, aynı zamanda dergi çalışmalarına katılmış ve çeşitli pozlar vermişti. Kendisini zaman zaman reklam projelerinde de görüyoruz.