Semra Kaynana Katıldığı Programda Oğlu Ata'nın Ölümü Hakkında Detayları Anlattı! İbrahim Tatlıses Detayı Ortalığı Karıştırdı!

Semra Yücel, oğlunun vefatı üzerine çeşitli detayları programda aktardı. Katarsis'e konuk olan Semra Kaynana, hakkında sorulan soruları da yanıtladı. İbrahim Tatlıses ve Asena detayı ise çok şaşırttı. Öyle ki kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu. Son zamanlara damgasını vuran durumla birlikte merak edilenler yanıt buluyor.

Semra Kaynana Katıldığı Programda Oğlu Ata'nın Ölümü Hakkında Detayları Anlattı! İbrahim Tatlıses Detayı Ortalığı Karıştırdı!

3 Haziran 2022 Cuma 20:40

Semra Kaynana, Katarsis isimli programa katıldı. Gelinim Olur Musun? isimli program ile adından söz ettiren Semra Yüce, oğlu Ata'nın vefatı üzerine çeşitli sözler sarf etti. Öyle açıklamalarda bulundu ki duyanlar çok şaşırdı. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme ile birlikte merak edilenler de yanıtlanacak.

Hedef Oğlu Değil Kendisiymiş!

Semra Yücel, yaptığı açıklamada asıl hedefin oğlu değil kendisinin olduğunu belirtti. Oğluna verilen yüksek doz maddeden ötürü hayatını kaybettiğini söyledi. Tüm bu gelişmelerle birlikte bu zamana kadar dile getirilmeyen bazı konulardan da söz etti.

Asena ve Tatlıses Detayı Şaşırttı!

Semra Kaynana'nın açıklaması dikkatleri üzerine çekti. Söyledikleri gündemde geniş yer buldu. Yaptığı açıklamada "Benim düşüncem Ata değil ben aynı şeyle ölecektim. Çünkü çağrılan bendim. İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Asena o dava vardı, gelmem imkansız Ata gelsin dedim. Benim düşüncem 'Öldüremedik ölümden beteriyle yargılayalım' dediler. Orada birileriyle düğüne gitmiş, oradan 1 milyar para alacaktı sunuculuk yapıp... Ata'ya kötü maddeyi masada veriyorlar, yığılmış zaten içince..." sözlerine yer verdi.