Semih Öztürk'ten Survivor 2022 Şampiyonu Açıklaması Ortalığı Fena Karıştırdı!

Semih Öztürk, Survivor 2022'yi kimin kazanacağını açıkladı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda o ismin kazanma ihtimaline değindi. Peki ya TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'nin şampiyonu kim olacak? Herkes bu sorunun yanıtını arıyordu.

Semih Öztürk'ten Survivor 2022 Şampiyonu Açıklaması Ortalığı Fena Karıştırdı!

19 Haziran 2022 Pazar 21:29

Semih Öztürk, son zamanlarda yaptığı tahminlerle adından söz ettiriyor. Survivor'un yorumlandığı TV8 programından kovulduktan sonra yorumlarına Twitter üzerinden devam ediyor. Survivor All Star 2022'ye ilişkin merak edilenleri tek tek açıkladı. Ogeday'ın elenmesi üzerine önemli bir analiz yaptı.

Ogeday Elenince Çok Şaşırdı

Ogeday'ı şampiyonluk için en önemli aday olarak gören Semih Öztürk, onun elenmesine çok şaşırdı. Yarışmacıya veda ettikten sonra analizini paylaştı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu Survivor 2022 programı, heyecanlı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Yarışmacılar tüm gücünü ortaya koymakta ve elinden gelen en iyi performansı sergilemekte.

Survivor 2022 Şampiyonu Kim Olacak?

Survivor 2022'nin şampiyonu kim olacak sorusu ise yanıt bulacak gibi. Semih Öztürk, yaptığı analiz sonrasında Nisa'yı gösterdi. Açıklamasında "Bu saatten sonra şu isim şampiyon olacak diyen kişi büyük yanılır. Şunu not edin ama. Kadın şampiyon mottosunu hangi kadın sona kalırsa ağır dillendirecek bu sene ve bu motto bir gün çalışacak. O sene bu sene mi hep birlikte göreceğiz. Daha önceki 3 finalist kadın yarışmacı, Nagihan, Merve ve Seda’ya göre Nisa’nın çok büyük avantajı var. Ciddi bir fan grubu olmakla birlikte Z kuşağının önemli temsilcisi. İsmini de Nisa suresinden alan bu yarışmacı farklı parametreler birleşince geniş kitlelere hitap eden bir figür." sözlerine yer verdi.