Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşanma Tarihi Verdi! İkinci Kez Evlenmişlerdi Olmadı!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra arasında dikkat çeken gelişmeler gözler önüne serildi. İkilinin tekrardan boşanacağı öğrenildi. Ne zaman boşanacakları ise merak konusu haline geldi. İkinci defa evlilikleri sona erecek. Selin Ciğerci "hayat devam ediyor" dedi ve haberi duyurdu.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşanma Tarihi Verdi! İkinci Kez Evlenmişlerdi Olmadı!

28 Temmuz 2022 Perşembe 18:06

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, şu sıralar boşanmaları ve yeniden evlenmeleri ile gündeme geliyor. İkiliden gelen haber doğrultusunda çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz aylarda yeniden evlenmeye karar vermeleri sevindiriyordu. Takipçileri bu haberi olumlu karşılasa da son gelişmeler üzücüydü. Çünkü yeniden boşanma kararı aldıkları ortaya çıktı.

Boşanacaklarını Açıkladılar!

Selin Ciğerci'den gelen açıklama ile güncel bilgiler öğrenildi. Fenomen ismin açıklamasında "Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmî işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek." ifadesine yer verdiği görüldü.

Eylül Ayında Evlilikleri Bitiyor!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Eylül ayında evlilikleri sona erecek. Dolayısıyla ikili arasındaki bu gelişme gözler önüne serildi. İkinci defa evlilik deneyip yapamamaları hayranlarını üzdü. Şimdi ise tek celsede boşanmaları bekleniyor.