Seda Sayan Yeni Eşinin Oğluyla Güzel Anlar Geçirdi!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in oğlu buluştu. Seda Sayan, 11 yaşındaki eşinin oğlu ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Üçlünün çektirdiği fotoğraf büyük ilgi gördü. Sonrasında ise Oğulcan Engin'in nasıl bir açıklama yapacağı merak edildi. İşte magazin basınına yansıyanlar...

Seda Sayan Yeni Eşinin Oğluyla Güzel Anlar Geçirdi!

5 Temmuz 2022 Salı 20:40

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'in oğluyla görüştü. 11 yaşındaki oğlu ile fotoğraf çektiren ünlü isim, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşanan gelişmelerle birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları sizlerle paylaşacağız. Öyle ki Seda Sayan yine hareketleri ile magazin gündeminin konuşulan ismi haline geldi. Ünlü sanatçının pozları da çok konuşuluyor.

Oğlu ile İyi Anlaşıyor!

Öte yandan kendi öz oğlunun yanı sıra Çağlar Ökten'in oğlu ile iyi anlaşması gözden kaçmadı. İkilinin iyi anlaşması Çağlar Ökten'i de sevindirdi. Oldukça mutlu bir ilişki yaşadıkları anlaşılıyor. Geçtiğimiz günlerde kayınvalidesi ile bir araya gelen Seda Sayan, Ökten ailesine verdiği değer ile adından söz ettirmekte.

Seda Sayan'ın Oğlu Ne Dedi?

Seda Sayan'ın öz oğlu Oğulcan Engin'in ise nasıl bir açıklama yaptığı merak konusu oldu. 11 yaşındaki Çağlar Ökten'in oğlu ile olan fotoğrafını gören Oğulcan Engin'in tepkisi merak edildi.