Seda Sayan Kocasını Kızdıracak! Eski Sevgilisini Öve Öve Bitiremedi!

Seda Sayan, kocasıyla yeni bir tartışmaya imza atabilir. Çünkü eski sevgilisini öve öve bitiremediğinden ötürü sosyal medya karıştı. Mahsun Kırmızıgül ile olan yaşanmışlıkları nedeniyle eski sevgili oldukları biliniyor. Şimdi ise onunla ilgili paylaşım yapmaktan çekinmedi. İşte kocasından Seda Sayan'a tepki...

Seda Sayan Kocasını Kızdıracak! Eski Sevgilisini Öve Öve Bitiremedi!

11 Haziran 2022 Cumartesi 18:09

Seda Sayan, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Mahsun Kırmızıgül ile geçmişte güzel bir aşk yaşadıkları bilinmekte. Yıllarca süren bu aşkın sonunda Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan, kendisinden 26 yaş küçük Ökten ile mutlu bir evlilik sürüyor. Ancak sosyal medyada öyle bir şey yaptı ki kocasının tepkisini çekebilir. Ünlü isim, Mahsun Kırmızıgül'e ait bir paylaşımda bulundu.

Mahsun Kırmızıgül Parçasını Beğendi!

Mahsun Kırmızıgül'n Bergen'e ait bir parça seslendirmesi dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeyle birlikte hayranları bile bu duruma tepki gösterdi. Alkış emojisiyle birlikte parçayı beğendiği görüldü. Tüm bunların yanı sıra Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgilisi olması nedeniyle eşinin tepki gösterip göstermeyeceği de soruldu.

Çağlar Ökten Seda Sayan'a Ne Söyledi?

Bu olay sonrasında Çağlar Ökten'in Seda Sayan'a ne söylediği merak ediliyor. İkili arasında yaşanan gelişmeler yakın zamanda sosyal medyada ortaya çıkar mı bilinmemekte. Ancak kimi zaman sert mizacı ile bilinen Seda Sayan, her türlü tartışmadan galip çıkacakmış gibi duruyor.