Seda Sayan Kazandığı Paraları Genç Eşine Harcamaya Başladı! Kesenin Ağızını İyice Açtı!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Seda Sayan, eşi için öyle bir hediye aldı ki duyanlar şok oldu kaldı. Çünkü böylesine değerli bir hediye magazin gündeminden düşmeyecek. İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Seda Sayan Kazandığı Paraları Genç Eşine Harcamaya Başladı! Kesenin Ağızını İyice Açtı!

21 Ağustos 2022 Pazar 20:17

Seda Sayan, şu sıralar kendisinden 35 yıl küçük olan Çağlar Ökten ile beraber vakit geçiriyor. Çiftin oldukça mutlu olduğu sosyal medyadaki paylaşımlardan anlaşılmakta. Öte yandan Seda Sayan eşine öyle bir hediye aldı ki herkes şaşırdı. İnternet alemi bu hediyeyi konuşuyor. Değerini duyduğunuzda şok olup kalacaksınız. Seda Sayan, bu sefer kesenin ağzını açtı.

Seda Sayan'dan Elmas Parçacıklı Saat!

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'e 2 milyon TL'lik elmas parçacıklı saat hediyesi aldı. Öyle ki bu hediyeyi duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Böylesine önemli bir hediyeyi tek seferde alması şaşırttı. Sosyal medyada yapılan yorumlar ise gözler önüne serildi. Magazin gündeminden düşmeyen ünlü isim, evliliği ile adından söz ettiriyor.

Çağlar Ökten de Şok Oldu

Öte yandan Çağlar Ökten de kendisine alınan hediyeyi görünce şok oldu kaldı. Eşine teşekkür etti ve saati takmaya başladı. Elbette tüm bu gelişmeler iddialarda yerini aldı. Dolayısıyla ünlü çift hakkında nasıl bir gelişme yaşanacak ve bir açıklama yapacaklar mı yakında göreceğiz. Büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim.