Seda Sayan Bir Poz Verdi! Genç Sevgilisi Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Seda Sayan, uzun zamandır aradığı aşkı sonunda buldu. Ancak bu sefer dekolteli fotoğrafı ile gündeme geldi. Kendisinin paylaştığı fotoğraf neticesinde herkes onu çok beğendi. Peki ya Seda Sayan'ın dekolteli elbisesi karşısında 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ne tepki verdi? Sosyal medya bu pozları konuşuyor.

Seda Sayan Bir Poz Verdi! Genç Sevgilisi Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

13 Nisan 2022 Çarşamba 19:48

Yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Seda Sayan, bu sefer pozları ile gündeme geldi. Ünlü isim, Çağlar Ökten ile aşk yaşamakta. Kendisinden 25 yaş küçük olan Ökten ile evlilik kararı aldılar. Kendisine evlilik teklifi geldiğini belirten Seda Sayan, onu çok sevdiğini dile getirdi. Saf ve temiz biri olduğunu da söylüyor. Dolayısıyla ikili arasındaki evlilik gelişmesi sonrasında ne gibi olaylar meydana gelecek göreceğiz. Şimdi ise sosyal medyadan paylaştığı dekolteli fotoğrafları gündem oldu. Çağlar Ökten'in bu fotoğraflara ilişkin nasıl bir yorum yapacağı ise merak edildi.

Dekolteli Pozlarıyla Gündemde!

Seda Sayan, dekolteli pozlar vererek gündeme geliyor. Kendisinin bu fotoğraflar karşısında binlerce beğeni aldığını gördük. Dolayısıyla takipçileri de kendisinin pozlarını sevdi. Çağlar Ökten'in fotoğraflarla ilgili bir şey söyleyip söylemediği ise merak konusu oldu. Şimdilik herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı fakat en kısa sürede ikilinin yeniden açıklama yapması beklenebilir.

Mayıs'ta Nikah Var!

Evlenirken sade bir elbise giyeceğini belirten Seda Sayan, bu hamlesiyle herkesi şaşırttı. Yaşanan gelişmelerle birlikte Çağlar Ökten hakkında güzel sözler etti. Doğru zamana inandığını belirterek yaşadıklarını olumlu karşıladığını da ekledi.