Şahan Gökbakar Sonunda Dayanamadı ve Mülteciler Hakkında Söylenmesi Gerekeni Söyledi!

Şahan Gökbakar'ın mülteciler ile ilgili yazdığı yazı ve dikkat çektiği sorun büyük beğeni aldı. Kendisi bu konuda tebrik edilirken, bir yandan da destek verildi. Peki Afgan, Suriyeli ve Pakistanlı mültecilere dair yazdıklarını paylaştık. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada neler söyledi?

Şahan Gökbakar Sonunda Dayanamadı ve Mülteciler Hakkında Söylenmesi Gerekeni Söyledi!

15 Nisan 2022 Cuma 16:09

Şahan Gökbakar, mültecilerle ilgili yaptığı paylaşım ile büyük destek aldı. Pek çok kişinin beğendiği paylaşımda yazdığı sözler ise dikkat çekiciydi. Ünlü komedyen, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Çeşitli konular hakkında kendi fikrini paylaşması nedeniyle büyük destek gördüğü söylenebilir. Son dakika gelişmesi ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

Kontrolsüz Büyümeye Karşı Çıktı!

Öte yandan yıllar öncesinden gelip hali hazırda burada kalmaya devam eden ve nüfus olarak da artan mülteciler, çeşitli olaylara karışarak halkın tepkisini de çekebiliyor. Bu soruna değinen Şahan Gökbakar, önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü İsme Büyük Destek!

Şahan Gökbakar'ın mülteciler ile söylediği sözler karşısında takipçileri ona destek çıktı. Peki nasıl bir açıklamada bulundu? Aşağıda yazmakta olan Twitter paylaşımını kendisi yaptı: "Bu Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı mültecilerin kontrolsüzce ülkemize kabul edilmeleri ve 10-15 sene sonra toplumumuzun ve ülkemizin dönüşeceği hali düşündükçe göğsüme bir ağırlık çöküyor. Neden kanımızı dökerek aldığımız bu toprakları, bu kadar rahat paylaşıma açtık? Hazmedemiyorum"