Safiye Soyman Neden Seda Sayan'ın Nikahına Gitmiyor? Safiye Soyman Bahanesini Açıkladı!

Seda Sayan'ın nikahına bir isim daha katılmayacak. Safiye Soyman'dan gelen açıklama şok etkisi yarattı. Peki ikili arasında bir problem mi var? Herkes nedenini merak ediyordu ve galiba ortaya çıktı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in evliliğine dair son dakika gelişmeleri belli oluyor.

Safiye Soyman Neden Seda Sayan'ın Nikahına Gitmiyor? Safiye Soyman Bahanesini Açıkladı!

8 Nisan 2022 Cuma 16:37

Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile kıyacağı nikaha oğlu Oğulcan Engin katılmayacaktı. Bu gündeme bomba gibi düşen iddiadan sonra bir açıklama da Safiye Soyman'dan geldi. Ünlü sanatçı, öyle sözlere yer verdi ki herkes şaşırdı. Canlı yayında söyledikleri ile adeta gündeme oturdu. Peki Seda Sayan ile aralarında bir problem mi var? Neden nikaha gitmediği sorulmaya başlandı.

Safiye Soyman Neden Katılmayacak?

Safiye Soyman, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Nikaha neden katılmadığını anlattı ve önemli bir detaya değindi. Yaptığı açıklamada ''Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim'' sözlerine yer verdi.

Oğlu da Katılmıyor!

Öte yandan oğlu Oğulcan Engin'in nikaha neden katılmayacağı merak konusu oldu. Annesinin Çağlar Ökten ile hayatını birleştirmesini istemiyor mu? Yakında ikili hakkındaki gelişmelere ilişkin çeşitli bilgiler elde edebiliriz.