Sadakatsiz Dizi Oyuncu Volkan Menajeriyle Sette Basıldı! Hasan Can Kaya Set Arkası Olanları Açıkladı!

Caner Cindoruk, Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programında önemli bir haberle gündeme geldi. Kendisi hakkındaki büyük ifşa şok etkisi yarattı. Caner Cindoruk'un menajeriyle birlikte olduğuna yönelik sözler bizzat sunucudan geldi. Sadakatsiz Volkan'ın sevgilisi kim?

Sadakatsiz Dizi Oyuncu Volkan Menajeriyle Sette Basıldı! Hasan Can Kaya Set Arkası Olanları Açıkladı!

13 Şubat 2022 Pazar 19:57

Konuşanlar'a katılan Caner Cindoruk, programda önemli bir pot kırdı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ile eğlenceli bir seyir zevki veren program, ünlü isimleri de konuk ediyor. Yaşanan bir gelişme ise Caner Cindoruk ile ilgiliydi. Menajeri ile birlikte olduğu iddia edildi. Program esnasında spontane gelişen sohbette sunucudan büyük bir söz geldi. Espri mi yoksa gerçek mi olduğu bilinmese de herkes şaşırdı. Sadakatsiz dizisinde Volkan karakteri ile bilinen ünlü oyuncu, hayranlarının tepkisini çekti. Dizideki rolüne ithafen: "Dizideki gibi gerçekte de çapkınmış" dedirtti.

Menajeriyle mi Öpüştü?

Hasan Can Kaya, yanındaki hanımefendinin sevgilisi olup olmadığını sordu. Caner Cindoruk ise onun yeni menajeri olduğunu dile getirdi. Sunucu ise " e arkada öpüşüyordunuz" diyerek herkesi güldürdü. Caner Cindoruk da bu söz üzerine kendini gülmekten alıkoyamadı. Üstelik "ayıp sana ya" diyerek gülümsemesini eksik etmedi.

Dizi Final Yapabilir

Öte yandan Sadakatsiz dizisinin yakın zamanda final yapacağı belirtiliyor. İzleyiciler, Kanal D'de yayınlanan dizinin final yapmasını istememekte. Ancak reyting ve senaryodaki bazı gelişmeler dizinin sonunu getirebilir.