Sadakatsiz Başrol Oyuncusu Asya Açıldıkça Açıldı! Asya Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Sadakatsiz Asya ile tanınan Cansu Dere, yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Güzelliğiyle büyüleyen oyuncu, mayolu paylaşımı ile gündeme geldi. Kısa sürede binlerce beğeni almayı başarması takdir edildi. İşte güzelliği ve çekiciliği ile büyüleyen Cansu Dere'nin paylaşımı...

Sadakatsiz Başrol Oyuncusu Asya Açıldıkça Açıldı! Asya Ortalığı Alev Alev Yaktı!

18 Mart 2022 Cuma 21:30

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Cansu Dere, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Sadakatsiz'de oynadığı günden bu yana sosyal medyayı daha sık kullanıyor. Üstelik dizi hakkında final iddiaları ortaya atılsa da ünlü isim herkesi şaşırtacak sözler söylemişti. Dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Her şeye rağmen ünlü oyuncu güzelliğiyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Mayolu Fotoğrafı Beğeni Aldı!

Mayolu fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken Cansu Dere, birkaç saat içerisinde yüz binlerce beğeni almayı başardı. Bu gelişme sonrasında kendisinin ne kadar popüler olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Asya karakteri ile büyük bir kitleye hitap ettiği biliniyor. Sadakatsiz dizisinin ise olmazsa olmaz başrolü diyebiliriz. Hikaye kendisinin etrafında dönüyor.

Takipçisi Artıyor!

Öte yandan Cansu Dere'nin takipçi sayısı da bir hayli arttı. Yaptığı son paylaşımdan bu yana güncel takipçisine baktığımızda ise büyük bir sayıyla karşılaşıyoruz. Instagram hesabındaki güncel takipçi sayısı 2,3 milyon olarak görülüyor. Cansu Dere, yalnızca ekranlara değil sosyal medyaya da damgasını vurmaya devam ediyor.