Reza Zarrab Miami'de Görüntülendi! Petek Dinçöz ile Reza Zarrab Yan Yana!

Reza Zarrab ile Petek Dinçöz arasında bir aşk yaşandığı iddia ediliyordu. Gündemde yer alan bu detay çok şaşırtmıştı. Ancak Ebru Gündeş'in eski eşi öyle bir görüntülendi ki herkes şok oldu kaldı. Miami'de olan ikili hakkında neler biliyoruz? İşte detaylar...

Reza Zarrab Miami'de Görüntülendi! Petek Dinçöz ile Reza Zarrab Yan Yana!

27 Haziran 2022 Pazartesi 22:33

Son dönemde Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab, çok konuşuluyor. Öyle ki kendisinin Petek Dinçöz ile aşk yaşadığı dahi iddia edilmişti. Gündemde bomba etkisi yaratan bu olay sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Petek Dinçöz'e ev aldığı bile söyleniyor. İkili hiçbir zaman birlikte görüntülenmese de magazin gündeminden bir türlü düşmediler.

Reza Zarrab Kameralara Yakalandı!

Öte yandan Reza Zarrab'ın kameralara yakalandığı belirtiliyor. Kiminle yemek yediği bilinmemekte ancak habersiz çekilen görüntü bir anda sosyal medyada yerini aldı. Miami'de lüks bir yerde kaldığı bilinmekte. Konutunun değeri 3 milyon doları aşmakta.

Petek Dinçöz ile Görüşüyor mu?

Öte yandan Miami'de bulunduğu bilinen Petek Dinçöz ile görüşüp görüşmediği merak edildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isimle ilgili çeşitli detaylara yer veriliyor. Dinçöz, sosyal medya paylaşımlarında genel olarak çocuğu ile çekildiği fotoğrafları koymayı tercih etmekte. Henüz Reza Zarrab ile ilgili bir detaya rastlanmadı.