Reza Zarrab Kızının Velayetini İstiyor! Ebru Gündeş Şimdi Ne Yapacak?

Ebru Gündeş'in kızı eski eşi Reza Zarrab'a mı verilecek? Velayet davası ile ilgili son dakika gelişmeleri gözler önüne serildi. Üstelik Reza Zarrab gizlilik kararı da aldırttı. Duruşmalarla ilgili bilgi verilmeyecek. Bu noktada Ebru Gündeş'in velayetle ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Reza Zarrab Kızının Velayetini İstiyor! Ebru Gündeş Şimdi Ne Yapacak?

9 Temmuz 2022 Cumartesi 15:53

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş, geçtiğimiz yıllarda boşanarak evliliklerini bitirmişlerdi. Kızları Alara'nın Ebru Gündeş ile kaldığı biliniyor. Şimdi ise Reza Zarrab'ın velayet davası açacağı belirtildi. Kızının kendisinin yanında kalmasını istediği öğrenildi. Bu noktada nasıl bir duruşma gerçekleşecek merak edildi.

Gizlilik Kararı Aldırttı!

Öte yandan Reza Zarrab'ın gizlilik kararı aldırttığı da belirtildi. Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nden aldırttığı gizlilik kararı sonrasında duruşmalar hakkında bilgi verilmeyecek. Dolayısıyla gündemde çok fazla konuşulması beklenmiyor. 

11 Yıllık Evlilikleri Bitmişti!

Eski çiftin evlilikleri tam 11 yıl sürmüştü. İkilinin bir kızı bulunuyor. Alara için nasıl bir karar verilecek ve velayet kime bırakacak çok merak edildi. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in konuyla ilgili görüşü de merak edilmekte. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Sosyal medya şu an için bu gelişmeyi konuşuyor. Magazin gündemi de es geçmedi.