Polat Alemdar Oyunculuğu Bıraktığını Duyurdu! İşte Necati Şaşmaz'ın Yeni Mesleği

Necati Şaşmaz'ın yeni projesi çok konuşulacak. Ünlü isim Muazzez Ersoy ile buluştu. Birlikte yaptıkları açıklamalar gündeme geldi. Kendilerinden emin bir şekilde konuşan ikili, hangi projeden bahsetti? Necati Şaşmaz oyunculuk dışına çıkacak ve bambaşka bir proje ile dikkatleri üzerine çekecek...

Polat Alemdar Oyunculuğu Bıraktığını Duyurdu! İşte Necati Şaşmaz'ın Yeni Mesleği

11 Mart 2022 Cuma 21:38

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'ndeki performansı ile akıllara geliyor. Dolayısıyla bu dizide canlandırdığı Polat karakteri onun dönüm noktası oldu. Şu sıralar gayrimenkullerle de ilgilendiği biliniyor. Hatta uzun süredir bu işi yaptığı ve zenginleştiği belirtildi. Tüm bunların yanı sıra kendisinden yeni bir dizi projesi beklenmekteydi. Ne yazık ki bu konuda net bir hamle gelmiş değil. Geçtiğimiz yıl da aynı haberler ortaya çıkmıştı. Fakat Necati Şaşmaz'dan bir daha haber alamadık. Peki ünlü oyuncu artık hangi proje ile karşımıza çıkacak?

Muazzez Ersoy ile Buluştu

Güçlü sesi ile bilinen ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, Necati Şaşmaz ile birlikte yemek yedi. Daha sonra basın mensupları tarafından görüntülendiler. İki dost, birlikte yemek yedikten sonra basına açıklamalarda bulundu. Necati Şaşmaz, hakkındaki söylentilere yanıt verdi ve yeni projesini paylaştı.

Necati Şaşmaz Şarkı Söyleyecek!

Ünlü isim yaptığı açıklamada şarkı seslendireceğini belirtti. Üstelik yazarlık konusunda da atılımda olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada "Müzikle ilgileniyorum. 1-2 şarkım var. Eğer Muazzez Ersoy beğenirse onun söylemesini istiyorum. Bir tane şarkı da ben seslendireceğim" ifadelerine yer verdi.