Pınar Altuğ Yaptığı Son Paylaşımla Eşini Çileden Çıkardı!

Pınar Altuğ ile ilgili bir detay herkesi çok şaşırttı. Ünlü ismin paylaştığı fotoğraf çok konuşulacak. Çünkü dekolteli halinin yanı sıra bu sefer bornozuyla paylaşımda bulundu. Peki ya eşi Yağmur Atacan bu fotoğraf için neler söyledi? İşte dikkat çeken gelişmelerle birlikte yaşananlar...

Pınar Altuğ Yaptığı Son Paylaşımla Eşini Çileden Çıkardı!

2 Haziran 2022 Perşembe 18:17

Pınar Altuğ, son zamanlarda dikkat çeken pozlar veriyor. Yatak odasından yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Öyle ki gündemde bomba etkisi yaratan bu paylaşımla birlikte eşinin neler söyleyeceği merak konusu haline geldi. İkili arasındaki güncel gelişmeleri paylaşıyoruz. Güzelliği ile dikkat çeken Pınar Altuğ, aradan geçen yıllara rağmen fiziğin korumayı başarıyor. Dolayısıyla kendisiyle ilgili yapılan paylaşımlar ise genel olarak çekiciliği hakkında.

Bornozlu Paylaşım Yaptı!

Zaman zaman dekolteli paylaşımları ile de gündem olan Pınar Altuğ, şu sıralar fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Eşinin bu konuda nasıl bir yorumda bulunduğu merak edildi. Aralarındaki yaş farkından ötürü çeşitli sosyal medya kullanıcılarının eleştiride bulunması ise oldukça sinir bozucu. Ünlü isim bu tip insanlara çok fazla yanıt verdi. Şu sıralar ise bu tarz yorumlardan uzak duruyor ve onları dikkate almıyor.

Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Öte yandan ünlü ismin fotoğraf paylaşımları da beğeni yağmuruna tutulmasını sağlıyor. Bu nedenle genel olarak sosyal medyada aktif olduğunu belirtebiliriz.