Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Ayrılıyor mu? Uçakta Ayrı Uçmayı Tercih Ettiler!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan arasındaki problem gözler önüne serildi. İkilinin arasının bozulduğu iddia ediliyor. Bu gelişme sonrasında neler olduğu çok soruldu. Uçakta ayrı koltuklarda oturmaları, küs oldukları iddialarını iyice fitilledi. İşte gelişmelerl birlikte meydana gelenler...

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Ayrılıyor mu? Uçakta Ayrı Uçmayı Tercih Ettiler!

24 Temmuz 2022 Pazar 21:48

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın arasının bozuk olduğu iddia edildi. Sosyal medyada ortaya çıkan bir detay ise şaşırttı. Çünkü uçak bileti alan çift, ayrı koltuklarda uçtular. Bu haberle birlikte aralarının bozuk olduğu düşünüldü. Ancak öyle bir olay yaşanmış ki tüm gelişmeler kısa süre içerisinde ortaya çıktı. İşte ikili arasındaki güncel detaylar haberimizde yerini aldı.

Pınar Altuğ Eşiyle Tartıştı mı?

İkilinin tartıştığı iddia edilse de işin aslı çok farklıymış. Sosyal medyada ortaya çıkan bir detay, neden uçakta ayrı oturduklarını en iyi şekilde açıklıyor. Olay tamamen bilet bulma sıkıntısından kaynaklı gerçekleşmiş.

Meğer Küsmemişler!

Yapılan açıklamada ikili için şu ifadeler kullanıldı: "Birkaç sene önce Bodrum'a gitmek için Atacan, eşine business class bilet alıyor. Daha sonra Atacan da eşine eşlik etmek istiyor ama bir türlü bilet bulamıyorlar. Son gün uçakta yer açılıyor... İşte bu komik hikayeyi ikili, o günkü gibi eğlenerek anlatıyor. Altuğ, "Yağmur ben rahat edeyim diye bana business bilet almış. Uçak dolu olduğu için ona yer bulamadık. Sonra ekonomiden bir yer açıldı. Hemen aldık. Genelde biz ekonomide uçarız ama bu sefer böyle oldu. Ayrı kaldık uçakta"