Petek Dinçöz'e Çocukluk Aşkından Milyonluk Hediyeler Geldi! Kesenin Ağzı Açıldı!

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Güncel gelişmelere bakacak olursak bazı ifadeler yerini almışa benziyor. Merak edilen detayların yanı sıra 1 milyon TL'yi aşan hediyenin gündem olduğu görüldü. Nida Büyükbayraktar'dan eşine bomba hediye...

Petek Dinçöz'e Çocukluk Aşkından Milyonluk Hediyeler Geldi! Kesenin Ağzı Açıldı!

20 Ağustos 2022 Cumartesi 19:32

Petek Dinçöz, çocukluk aşkı ile evlenme kararı alarak büyük dikkat çekmişti. Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda gözüken o ki büyük bir evlilik oldu. Güzel kutlamanın hemen ardından bazı iddialar ortaya atıldı. Ünlü isme verilen hediyenin değerini duyanlar şok oldu kaldı. Petek Dinçöz toplamda ne kadarlık hediye aldı? Milyon TL'yi geçen hediyesinin fiyatını duyanlar şok oldu kaldı.

Eşinden Dinçöz'e Saat!

Petek Dinçöz, eşi Nida Büyükbayraktar'dan aldığı saat ile dikkatleri üzerine çekti. Yeni gelin, 72 bin dolarlık saatin sahibi oldu. Bu da ortalama 1 milyon TL'lik bir saat olduğu anlamına geliyor. İkilinin İstanbul'daki evliliği büyük ses getirmişti.

Çocukluk Aşkı ile Evlendi

Öte yandan Petek Dinçöz'ün çocukluk aşkı ile evlendiği belirtiliyor. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Nida Büyükbayraktar ile olan birlikteliği bir süre daha sosyal medyanın gündeminde kalacaktır. İkili hakkında merak edilenler de yanıt buluyor. Gündemdeki detaylar ve çok daha fazlasından söz edeceğiz.