Petek Dinçöz Türkiye'yi Terk Ettiğini Duyurdu! Petek Dinçöz Bakın Hangi Ülkeye Yerleşti..

Petek Dinçöz'ün Türkiye'yi terk etmesiyle birlikte hayranları nereye gittiğini sormaya başlamıştı. Ünlü isim, yaptığı açıklamayla şok etkisi yarattı. Yakın zamanda güzel projelere imza atacağını söyleyerek Türkiye'yi işaret etti. İşte Petek Dinçöz'ün açıklamaları...

Petek Dinçöz Türkiye'yi Terk Ettiğini Duyurdu! Petek Dinçöz Bakın Hangi Ülkeye Yerleşti..

18 Temmuz 2022 Pazartesi 10:19

Petek Dinçöz, daha önceden Türkiye'yi terk ederek ABD Miami'de yaşama kararı almıştı. Pek çok kişi ünlü ismin ülkeden neden ayrıldığını soruyordu. Ortaya çıkan açıklamayla beraber her şey aydınlandı. Öyle ki artık ünlü ismin neden diziye veda ettiğini biliyoruz. Son gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

Petek Dinçöz Nereye Gitti?

Petek Dinçöz, Etiler'de yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Güzel isim ‘’Miami’ye çocuğumun daha iyi bir eğitim alabilmesi adına yerleşme kararı aldım. Her şey onun daha iyi bir hayat yaşaması üzerine kurulu olacak. Fakat bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Fakat şunu ifade etmeliyim ki her türlü sürprize de açık olun. Çok güzel işlerle geri döneceğim!’’ ifadesine yer verdi.

Türkiye'ye Dönecek mi?

Verdiği mesajla birlikte ünlü ismin Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak konusu haline geldi. Çünkü çok güzel işlere imza atacağını belirtmesi, akıllara Türkiye'de yayınlanacak bir televizyon şovunda yer alacağı düşüncesini oluşturdu.