Petek Dinçöz Eski Kocasını Unutup Yeni Evliliğe Adım Attı! Çocukluk Aşkına Geri Döndü!

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar arasındaki evlilik büyük gündem oldu. Dinçöz, bir süre önce Miami'ye taşınmıştı. Şimdi ise aldığı karar ile birlikte Beşiktaş'ta düğününü gerçekleştirdi. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. İsmi bir süredir Reza Zarrab ile anılıyordu.

Petek Dinçöz Eski Kocasını Unutup Yeni Evliliğe Adım Attı! Çocukluk Aşkına Geri Döndü!

17 Ağustos 2022 Çarşamba 21:37

Petek Dinçöz, aldığı ani bir kararla yeniden evlendiğini duyurdu. Bir süredir görüştüğü ve çocukluk aşkı olduğu belirttiği işletmeci Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirdi. Beşiktaş'ta gerçekleşen düğünle birlikte çeşitli fotoğraflar basına servis edildi. Büyük ses getiren bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara değinildi. Ünlü ismin kiminle hayatını birleştireceği merak ediliyordu.

Çocukluk Aşkıyla Evlendi

Petek Dinçöz'ün çocukluk aşkı ile hayatını birleştirdiği ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte çeşitli iddialara değinildi. Bir süre önce Miami'ye taşınan Dinçöz, çocuğunun eğitimine önem vereceğini söylemişti. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte bir süre ABD'de yaşadı. Şu sıralar hem ABD hem de Türkiye'ye yolculuk yaptığı belirtiliyor.

Reza Zarrab ile Anılıyordu

Bir süre önce Petek Dinçöz'ün adı Reza Zarrab ile anılmaktaydı. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında ünlü isim hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Ancak görünen o ki iddialar doğru değil. Çünkü Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirme kararı aldı. Öte yandan Reza Zarrab'ın farklı bir kadınla Miami'de gözüktüğü biliniyor.