Özgü Namal Uzun Aradan Sonra Tekrar Ekranlara Geri mi Dönüyor? Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

Özgü Namal'ın bir süredir dizi ve filmlerde oynamadığını biliyoruz. Kendisinin oldukça mutlu olduğu görüldü. Peki ya yeni proje duyurusu yapıldı mı? Dizi ve filmle ilgili merak edilenler yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuracak olan Özgü Namal'ın açıklamaları gözler önüne serildi.

Özgü Namal Uzun Aradan Sonra Tekrar Ekranlara Geri mi Dönüyor? Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

4 Eylül 2022 Pazar 12:23

Özgü Namal ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği başarılı oyuncu, bir süredir herhangi bir projede yer almamakta. Özellikle de 2020 yılındaki talihsiz olaydan sonra kendisini iyice kapatmıştı. Bu konuda çok fazla açıklama yapmayı da tercih etmiyordu. Zaman içerisinde ünlü ismin kameralara daha sık çıktığı görüldü.

Eşi Kalp Krizinden Vefat Etmişti

Özgü Namal'ın eşi, 53 yaşında iken kalp krizi geçirmiş ve hayatını kaybetmişti. 2 yıldır eşinin yokluğu ile yaşayan başarılı oyuncu ise oldukça zor zamanlar yaşıyordu. Şimdi ise gelinen noktada bizleri neler bekliyor merak konusu haline geldi. Oyuncudan yeni proje sinyali mi var? Etiler'de kameralara yakalanan oyuncu neler söyledi?

Yeni Filmde mi Oynayacak?

Özgü Namal'ın yeni bir filmde oynayıp oynamayacağı merak konusu haline geldi. Dolayısıyla bu konuda kendisinden henüz net bir açıklama gelmiş değil. Ancak keyfinin yerinde olması herkesi sevindirdi. Kendisiyle ilgili güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Yakın zaman sonra, eğer bir projede oynayacak olursa da ismi paylaşılacaktır.