Öykü Gürman'ın Yeni Dizisi Açıklandı! Uzun Süredir Ekranlarda Yoktu!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, yeni dizisiyle ekrana gelecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziyle ilgili neler biliyoruz? Gündemde bomba etkisi yaratacak gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. İşte dizide oynayacak oyuncular ve çok daha fazlası haberimizde...

Öykü Gürman'ın Yeni Dizisi Açıklandı! Uzun Süredir Ekranlarda Yoktu!

27 Haziran 2022 Pazartesi 19:20

Öykü Gürman'ın hangi dizide oynayacağı merak ediliyor. Güzel oyuncu, Sen Anlat Karadeniz'deki performansı ile gündeme gelmekteydi. Kendisi hangi dizide başrol oynayacak? Öyle ki yaptığı açıklamalar çok şaşırttı. Ünlü isimle ilgili verilen müjdeli habere değineceğiz. Oyuncu kadrosu da merak konusu haline geldi.

Oyuncudan Yeni Dizi!

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada yeni sezonu işaret etti. Bir süredir ekranlarda olmadığı için hangi projede yer alacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili ipucu vermese de kendisinin yakında başrol ile ekrana geleceği tahmin ediliyor. Dolayısıyla yakın zamanda çeşitli gelişmeleri elde edeceğimizi düşünüyoruz.

Düğün Hazırlıkları Sürüyor

Oyuncunun düğün hazırlıkları da sürüyor. Kısa süre önce nişanlandığı Fatih İçmeli ile artık hayatını birleştirmeyi planladığını söyledi. Evlilik hazırlıkları yakında tamamlanacak. Bu konuyla ilgili de çok fazla detay vermeyi tercih etmedi. Oyuncu, önümüzdeki aylarda ekranların vazgeçilmez isimleri arasında yerini alabilir.