Orhan Gencebay'dan Hayranlarını Üzen Açıklama Geldi! Orhan Gencebay Ameliyat Oluyor!

Orhan Gencebay'dan gelen ameliyat çıkışı büyük ses getirdi. Ünlü isme dair neler biliyoruz? Son zamanların konuşulan ismi, hem albüm yapacağından söz etti hem de sağlık durumundan bahsetti. İşte detaylarıyla birlikte ortaya çıkanlar...

Orhan Gencebay'dan Hayranlarını Üzen Açıklama Geldi! Orhan Gencebay Ameliyat Oluyor!

15 Ekim 2022 Cumartesi 12:07

Orhan Gencebay'dan gelen ameliyat çıkışı büyük ses getirdi. Magazin mensuplarına bıçak altına yatacağı yönündeki açıklamalar şaşırttı. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Peki ya ünlü isim hakkında bizleri neler beklemekte? Bu konuda çeşitli detayları aktarmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla ünlü ismin neden ameliyat olacağı da merak konusu haline geldi.

Üzücü Haberi Verdi

Orhan Gencebay, üzücü haberi vererek çeşitli detaylardan söz etti. Ünlü isim "Boğazımda kitle oluşmuş. Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Ancak öyle büyütülecek bir durum değil. Operasyonun 25 dakika süreceğini öğrendim" açıklamasında bulundu.

Yeni Albüm Geliyor

Orhan Gencebay, 5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağını da söyledi. Açıklamasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sanatçıdan gelen açıklamada "5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağım. Hepsinin sözlerini ben yazdım. Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim"  ifadesine yer verildi. Dolayısıyla bizleri daha ne gibi gelişmeler bekliyor yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Hayranları, ünlü sanatçının ameliyatının başarılı bir şekilde geçmesini beklemekte.