Oktay Kaynarca Eski Sevgilisiyle Bir Araya Geldi! Sosyal Medya Coştu!

Oktay Kaynarca ve Özgü Namal'ın aynı dizide oynayacağı iddia edildi. Büyük ses getiren bu hamle ile birlikte çeşitli detaylara değinildi. Ünlü oyuncunun Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katılacağı belirtiliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Dizi ile ilgili merak edilenler açıklanacak.

Oktay Kaynarca Eski Sevgilisiyle Bir Araya Geldi! Sosyal Medya Coştu!

17 Ağustos 2022 Çarşamba 20:38

Oktay Kaynarca ve Özgü Namal'ın Kurtlar Vadisi'nde gösterdiği performans büyük ses getirmişti. Efsaneleşen Çakır ve Elif karakterleriyle birlikte aradan yıllar geçti. Şimdi ise Oktay Kaynarca'nın yeni projesi gündemde. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili merak edilenler yanıt bulmakta. Diziye dair güncel detaylar haberimizde olacak. Şimdiden dikkat çeken yapıma yeni bir isim mi katılacak?

Özgü Namal Dizide Oynayacak mı?

Özgü Namal, ATV'de yayınlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ziyarette bulundu. Dolayısıyla dizi ile ilgili bu gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişi ünlü oyuncunun diziye katıldığını düşündü. Oktay Kaynarca'dan gelen açıklamada "Özgü ve çocuklarıyla zaten zaman zaman görüşüyoruz. Dostluğumuz devam ediyor. Sete sadece dostane bir ziyarette bulundu" sözlerine yer verildi.

Dizi Eylül'de Başlayacak

Öte yandan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Tüm bu gelişmeler ışığında izleyicileri daha ne gibi gelişmeler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Büyük beklentinin sürdüğü ve bu nedenle oyuncu kadrosuna sık sık göz atıldığı biliniyor.