Oğuzhan Koç Yaptıklarıyla Demet Özdemir'i Mutlu Edemedi! Demet Özdemir Tüm Sinirini Magazincilerden Çıkardı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi, geçtiğimiz günlerde dışarıda görüntülendi. Aracını kenara çekerek soruları yanıtlayan Oğuzhan Koç, evlilik teklifi sürpriziyle ilgili yaşanan hata ile gündeme geldi. Demet Özdemir'in muhabire karşı tepkisi ise dikkat çekti.

Oğuzhan Koç Yaptıklarıyla Demet Özdemir'i Mutlu Edemedi! Demet Özdemir Tüm Sinirini Magazincilerden Çıkardı!

16 Şubat 2022 Çarşamba 16:57

Oğuzhan Koç'un evlilik sürprizi yapacağı zamanın heyecanla beklendiği biliniyordu. Sürprizin erkenden ortaya çıkması nedeniyle Demet Özdemir bu habere bir türlü tam anlamıyla sevinemedi. İkilinin sürpriz bir evlilik teklifi ile evleneceği tahmin edilmekteydi. Ancak Demet Özdemir bu gelişmeyle birlikte sürprize erişemedi. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, Demet Özdemir'in hafif sinirli tavrı ile karşılaştı. Haklı olarak sitem etti ve evlilik teklifini tekrar gündeme getirdi

Birlikte Çok Mutlular

Öte  yandan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisi oldukça iyi anlaşıyor. Birlikteyken çok daha iyi olduklarını ifade etmekten çekinmiyorlar. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de birlikte kutladılar. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte daha neler olacak merakla beklenmekte.

Muhabire Sitem!

Demet Özdemir, kendilerine sürekli olarak soru soran muhabirlere sinirlendi ve tepki gösterdi. Müsaade istedi ve kahkaha patlattı. Çok fazla soru sorulduğu için oldukça bunaldığı görüldü. Başarılı oyuncunun son dönemde ortaya koyduğu projeler heyecanla takip ediliyor.