Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Tekrar mı Ayrıldılar? Demet Özdemir Yüzlüğü Neden Çıkardı?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılması bekleniyordu fakat yüzük detayı her şeyi mahvetti. İkilinin ayrılabileceği iddia edildi. Demet Özdemir'in paylaştığı fotoğraflar ayrılıklarında etkili mi oldu? Takipçileri ise ünlü oyuncudan bir açıklama beklediklerini ifade etti.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Tekrar mı Ayrıldılar? Demet Özdemir Yüzlüğü Neden Çıkardı?

8 Mart 2022 Salı 15:01

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in kısa süre önce evlenecekleri haberi tüm magazin dünyasını ayağa kaldırmıştı. Herkes heyecanlı bir şekilde ikilinin evleneceği tarihi bekledi. Aralarında yaşanan gelişmelerle birlikte hayranları bu duruma çok sevindi. Daha önce ayrılıp barıştıkları bilinen ikili, aradan uzun zaman geçmeden barışmıştı. Daha sonra evlilik hamlesi geldi ve herkes şaşkınlık geçirdi. Şimdi ise Demet Özdemir'in paylaştığı fotoğraflara bakanlar şok içerisinde kalıyor. Fotoğraftaki bir detay her şeyi ele vermiş olabilir. Dolayısıyla takipçiler merak içerisinde kaldı.

Demet Özdemir'in Yüzüğü Yok!

Demet Özdemir, yüzük takmış olmalarına rağmen elinde yüzük olmadan poz vermeyi sürdürdü. Son iki fotoğrafında da yüzük olmaması dikkat çekti. İkili arasındaki bu gelişmenin ayrılık olarak yorumlanması da gözden kaçmadı.

Takipçileri Yanıt Bekliyor!

Öte yandan Demet Özdemir'in yüzüksüz fotoğrafları nedeniyle takipçileriyle arasının açıldığı iddia edildi. Takipçileri kendilerine bir açıklama yapılmasını istiyor. Aksi halde Oğuzhan Koç ile ayrıldıklarını veya kavgalı olduklarını düşünmeye başlayabilirler.