Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Ne Zaman Evleneceklerini Açıkladı! Düğün Tarihi Belli Oldu!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ile ilgili çeşitli detaylar paylaşıldı. İkilinin ne zaman evleneceği ortaya çıktı. Düğün tarihini duyanlar kulaklarına inanamadı. Çiftin evlenmesine çok az bir zaman kaldı. Peki ya ikisi evlilik hakkında neler düşünüyor, detaylar haberimizde yer aldı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Ne Zaman Evleneceklerini Açıkladı! Düğün Tarihi Belli Oldu!

9 Temmuz 2022 Cumartesi 19:45

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ile ilgili merak edilenler yanıt buluyor. İkili hakkında öyle ifadelere yer verildi ki pek çok kişi şok oldu. Peki ya ne zaman evlenecekler? Bir süredir birlikte oldukları belirtiliyor. Bir dönem ayrıldıkları da ortaya çıkmıştı. Üstelik ayrılık nedeni kıskançlıktan mı ibaretti? Gündeme gelen detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Oğuzhan Koç'un açıklaması hayranlarını heyecanlandırdı.

Çift Ne Zaman Evleniyor?

Evlilik müjdesi sonunda verildi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in 28 Ağustos'ta evleneceği ortaya çıktı. İkilinin evlenmesine oldukça az bir süre kaldığı görülüyor. Normalde takvimleri çok yoğundu. Oğuzhan Koç'un konserleri ve Demet Özdemir'in dizi / film çekimleri bulunuyor. Haliyle ikilinin yoğun çalışması nedeniyle bu tarz gelişmelerin yaşanması normaldi.

İkisi de Heyecanlı

Öte yandan hayatlarını birleştirecekleri için çok heyecanlı oldukları belirtildi. Evlenmelerine az bir süre kaldığı için de nasıl bir düğün yapılacağı merak ediliyor. Yakın zamanda çeşitli detayların paylaşılacağı belirtilmekte.