Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Çiftinin Aşkı Yapmacık mı? Sosyal Medya Fena Karıştı!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile şarkıcı Demet Özdemir'in birlikte paylaştığı fotoğraf heyecanlandırdı. Oğuzhan Koç'un aşk dolu mesajı ise gözden kaçmadı. Peki Demet Özdemir için neler söyledi? Evlilik tarihleri belli oldu mu merak ediliyor? İkili arasındaki aşk dolu gelişme dikkat çekti.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Çiftinin Aşkı Yapmacık mı? Sosyal Medya Fena Karıştı!

27 Şubat 2022 Pazar 21:30

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile evlenme kararının ardından oldukça romantik paylaşımlara imzasını atıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi ile yeniden barışmıştı. İkili barıştıktan kısa bir süre sonra evleneceklerini duyurmuşlardı. Şimdi ise Demet Özdemir'in yaş günü nedeniyle bir kutlama yapıldı.

Sevgilisiyle Fotoğrafını Paylaştı

Oğuzhan Koç, sevgilisinin 30. yaşına basmasıyla birlikte önemli bir kutlamaya imzasını attı. Sosyal medyadan sevgilisi ile göz göze olan fotoğrafını paylaştı. Altına yazdığı not ile milyonların dikkatini çekti. Pek çok Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hayranı paylaşımı beğendi. Üstelik ikilinin son zamanlarda arasının iyi olduğu gözüküyor.

Romantik Not Bıraktı!

Oğuzhan Koç'un paylaştığı notta ise şunlar yazılıydı: "Dünyanın en güzel gülüşünün,en tatlı bakışının, en sıcak kalbinin tam yanındayım, çok şanslıyım! İyi ki doğdun sevgilim"

Ne Zaman Evlenecekler?

İkilinin yaz aylarında evlenerek dünyaevine girmesi bekleniyor. Böylelikle aşklarını taçlandırmış olacaklar. Uzun süredir birlikte oldukları için evlenmeleri hayranları açısından da büyük önem taşıyor.