Oğuzhan Koç Sahte Kasları ile Alay Konusu Oldu!

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile çekildiği fotoğrafta oldukça farklı bir vücut ile karşımıza çıktı. Ünlü ismin karnındaki kasları sahte mi? Estetik yaptırdığı iddia edildi ve bu nedenle pek çok kişi kendisiyle alay etti. Yapılan yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla sporla uğraşmak yerine kolay yolu tercih etti.

Oğuzhan Koç Sahte Kasları ile Alay Konusu Oldu!

6 Temmuz 2022 Çarşamba 18:55

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, çıktıkları tatilde fotoğraf paylaştı. İkili arasından en fazla dikkati Oğuzhan Koç çekti. Çünkü vücudunda bir farklılık vardı. Omuz ve göğüs bölgesinin yanı sıra kolunun da gelişmemesi dikkat çekmişti. Ancak karın kasları çok fazla ortada gözüküyordu. Sporla uğraşan kişiler farkı anladı ve yorumlarda gerçeği açıkladı.

Karnına Estetik Yaptırmış!

Oğuzhan Koç, karnına estetik yaptırdı. Yağ alma operasyonu geçirdiği belirtiliyor. Aksi halde sporla uğraşan birinin yalnızca karın kasının gelişmeyeceği ifade edildi. Vücudunun diğer kısımları yağı iken karın kasının o vaziyette gözükmesi yalnızca estetik ile açıklanıyor.

Takipçileri Dalga Geçti!

Demet Özdemir'in takipçileri Oğuzhan Koç'un görüntüsü ile dalga geçti. Pek çok kişinin şaşkınlıkla baktığı bu paylaşım sonrası yaşananlar ise gündem oldu. Oğuzhan Koç'un neden spor yapmadığı ve karın kası çıkarmak için estetik yaptırdığı merak ediliyor. Ünlü isim, büyük eleştiri aldı.