Oğuzhan Koç Çılgına Dönecek! Demet Özdemir Bu Sefer Buğra Gülsoy ile Öpüştü!

Oğuzhan Koç'un sevgilisi ve yakında evleneceği oyuncu Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisinde öpüştü. Buğra Gülsoy ile öpüşme sahneleri büyük ses getirdi. Dolayısıyla ünlü sanatçı Oğuzhan Koç'un nasıl tepki vereceği merak konusu haline geldi.

Oğuzhan Koç Çılgına Dönecek! Demet Özdemir Bu Sefer Buğra Gülsoy ile Öpüştü!

28 Temmuz 2022 Perşembe 17:35

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, evlilik hazırlıklarını sürdürüyor. İkilinin evlenmek için projelerini bekledikleri biliniyordu. Ne zaman evlenecekleri merak edilirken Demet Özdemir'in dizisiyle ilgili bazı görüntüler ortaya çıktı. İzleyiciler, Dünyayla Benim Aramda dizisinin fragmanını heyecanla bekliyordu. Oyuncu kadrosuyla birlikte fragman yayınlandı. İlk bölüm oldukça etkileyici olacağa benziyor.

Dizide Kimler Oynuyor?

Disney Plus imzalı Dünyayla Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor oynamakta. Güzel bir oyuncu kadrosuna sahip oldukları anlaşılıyor.

Oğuzhan Koç Ne Dedi?

Oğuzhan Koç, fragmanı izlediğinde nasıl tepki verdi merak ediliyor. Daha önce Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri filmindeki öpüşme görüntülerinden ötürü ayrıldıkları düşünülüyordu. Dolayısıyla ikili arasındaki bu gelişmenin hemen ardından şimdi de farklı bir dizide öpüşmesi dikkat çekti. Ancak sanat için oynana rollerden ötürü ünlü ismin anlayışla karşılayacağı da tahmin ediliyor.